Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
"Ne azt nézzétek, amit mondok": konténervárossal várná a bev
  2015-11-22 21:09:58, vasárnap
 
  "Ne azt nézzétek, amit mondok": konténervárossal várná a bevándorlókat a Fidesz Szentgotthárdon
2015. november 17. Kuruc.info


Miért gyűjt a Fidesz aláírásokat a kvóta ellen, és hangoztatja, hogy Magyarország nem akar bevándorlókat befogadni, ha közben Szentgotthárdon egy komplett várost akarnak felépíteni nekik konténerekből? - tette fel a kérdést mai sajtótájékoztatóján Lábodi Gábor jobbikos önkormányzati képviselő.


Igazolást nyert a régi mondás: ha nem állsz ki magadért, akkor bármit megtehetnek veled. Meggyőződésünk, hogy amennyiben Szentgotthárd és polgármestere szeptemberben érdemi tiltakozást fejtett volna ki a sátortábor ellen, akkor nem állna fenn a jelenlegi helyzet, amit a Belügyminisztérium és a BÁH akar ránk kényszeríteni. A két nevezett intézmény ugyanis egy 250 konténerből álló, utakkal, közvilágítással és közművekkel rendelkező, akár városnak is nevezhető komplexumot akar Szentgotthárd határába építeni a bevándorlók téli elszállásolása címén - közölte a politikus.



A leendő sátorváros vázrajza

A BÁH erről az eszement tervről mindösszesen egyoldalas, minden konkrét információt mellőző levélben tájékoztatta a várost. Hétfő délelőtt egy rendkívüli testületi ülés keretében született volna erről döntés, azonban ez érdemben nem történt meg. Huszár Gábor polgármester az elmúlt héten egyesével beszélt minden képviselővel, akik az én kivételemmel úgy mondtak igent erre a javaslatra, hogy nem voltak birtokában minden információnak, azaz mondhatni meg lettek vezetve. Hétfőn szinte kivétel nélkül minden képviselő megdöbbenésének és tiltakozásának adott hangot, a konkrét adatok birtokában. Huszár Gábor - mint kiderült - már az elmúlt héten tájékoztatta a BÁH-ot arról, hogy a testület támogatni fogja a javaslatot. Csakhogy ez nem így történt. A testület nem akar tábort Szentgotthárdra, ahogy a szentgotthárdi emberek sem! A polgármester által hangoztatott érv, miszerint valamit valamiért alapon majd a kormány így fog pénzügyi támogatást nyújtani a városnak, egész egyszerűen g usztustalan zsarolás. Ilyen kormányra Magyarországnak nincs szüksége - szögezte le Lábodi Gábor, az ő gondolatai olvashatók a továbbiakban is.

A Jobbik szeptember 12-e óta tiltakozott a sátortábor ellen, folyamatosan hangot adtunk aggályainknak a jövőt illetően. Elmondtuk sok fórumon, hogy nem tudjuk, mi fog történni Nyugat-Európában, nem tudjuk, mikor zárja le esetleg határait a sok befogadó ország, vagy éppen mikor indulnak meg a visszatoloncolások. Most, a párizsi tragédia után meggyőződésünk, hogy fel fog gyorsulni a menedékkérelmek elbírálása és az arra nem jogosultak visszaküldése. Nem akarunk Szentgotthárdon bevándorlókat, ezzel a város lakosainak egyértelmű véleményét tolmácsolom. Nem akarjuk, hogy városunkból Párizs legyen, nem akarjuk veszélynek kitenni városunk lakóit! A sátrak ittléte alatt a városunkba látogató osztrák vendégek száma jelentősen lecsökkent, a legtöbb vállalkozó közel 50%-os forgalom-visszaesésről számolt be az első hetekben. Milyen irányba fogja befolyásolni városunk idegenforgalmát egy ilyen létesítmény? Nem nehéz megjósolni az eredményt. Hosszú évek után a bezárt szállodának is van végre gazdája, de ha ez a tábor megépül, az teljesen tönkre fogja tenni Szentgotthárdot!

Felmerül bennünk a jogos kérdés, hogy Huszár Gábor miért akarja ennyire keresztülvinni a tábor tervét a testületen? Vajon mi lett számára beígérve a siker esetére? Talán így akarja elérni, hogy a többi kitüntetett polgármester mellett ő is megkapja plecsnijét? Sajnos erre a kérdésre nem tudjuk a választ, az mindenesetre teljesen világos, hogy Huszár Gábor ismét a Fidesz képviseletét választotta Szentgotthárd helyett. Az is elgondolkodtató, hogy térségünk fideszes országgyűlési képviselője, V. Németh Zsolt miért nem próbál segíteni most sem Szentgotthárdnak.

Amennyiben ez a tábor fel fog épülni, úgy felszólítom Huszár Gábor polgármestert a lemondásra. Méltatlanná válik Szentgotthárd képviseletére, hiszen nem elég egy város vezetéséhez a pártja és kormánya iránti szolgalelkűség. Adja vissza mandátumát minden egyes képviselő is, aki támogatja ezt a javaslatot, hiszen ezzel teljesen szembemegy a város lakóinak érdekével és akaratával; valamint követeljük ügydöntő népszavazás kiírását a kérdésben!


Tipikus kor- és kórkép a magyar "rendszerváltásról" a parádsasvári üveggyár története. És a nagykanizsaié, ahol többek között világszínvonalú ampullagyártás folyt, de már az épületeit is felrobbantották és a többié és a cukorgyárak és az étolajgyárak és a csokoládégyárak, a textilgyárak, bányák és Magyarország szinte összes termelőüzeme, amiket "privatizáltak", vagyis leraboltak, bezártak. Munkanélkülivé téve egy (legalább) fél országot, a "fejlett nyugati demokráciák" többnyire alsó kategóriás termékeinek piacává téve az országot, kiszolgáltatva a legkisebb fuvallatnak is. Az Európai Unióba történő belépésünk pedig megadta a kegyelemdöfést is, hiszen immár kvóták is szabályozzák, hogy ne termelhessünk magunknak. Leépült a hajdan világszínvonalú mezőgazdaságunk, az iparunk, az egész ország, mi pedig lassan szellemileg is, köszönhetően a lebutított oktatásnak és a lerablók kezében lévő irányított médiának. Miközben a mindenkori kormányok adókedvezményekkel és sok milliárdo s "stratégiai partnerséggel" támogatják (vagyis kvázi kifizetik a minimálbért) az idetelepülő multinacionális cégeket és a maradék, még itthon lévő bérrabszolgák adóiból kiszolgáltatott közmunkásokat gyártanak. Mi pedig hagyjuk Meddig? (Facebook)


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: konténervárossal, szentgotthárdnak, közvilágítással, szentgotthárdon, szentgotthárdra, kiszolgáltatott, világszínvonalú, idegenforgalmát, megdöbbenésének, mezőgazdaságunk, csokoládégyárak, elgondolkodtató, szentgotthárdot, multinacionális, magyarországnak, felrobbantották, menedékkérelmek, kiszolgáltatva, meggyőződésünk, kegyelemdöfést, elszállásolása, tiltakozásának, szentgotthárdi, ampullagyártás, keresztülvinni, munkanélkülivé, szolgalelkűség, szeptemberben, szentgotthárd, partnerséggel, nagykanizsaié, polgármestere, aggályainknak, képviseletére, visszaküldése, termelhessünk, kvóta ellen, komplett várost, régi mondás, sátortábor ellen, jelenlegi helyzet, bevándorlók téli, leendő sátorváros, eszement tervről, rendkívüli testületi, elmúlt héten, konkrét adatok, testület támogatni, szentgotthárdi emberek, polgármester által, jövőt illetően, párizsi tragédia, Fidesz Szentgotthárdon, Lábodi Gábor, Huszár Gábor, Németh Zsolt, Európai Unióba,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Nevem  Tavaszi kép  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Zilahy Lajos gondolata  Paul David Tripp Április 19  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Hiányzik  Szép estét kedves látogatóimna...  Png nő  Miért kiabálunk amikor dühösek...  A sors  Png cica  Minden harmadik...  Png rózsa csokor  Mi lenne ha  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Adakozás  Akarat  Szívem tiéd  Png cica  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Szép estét  Paul David Tripp Április 19  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Németh László tollából  Jónás Tamás – Végtelen b...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Lóhere  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Akarat  Png lepke  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  A boldog családok mind hasonló...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Bounty krémes  Sose bánj semmit  Szívem  Facebookon kaptam  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Hogy lehet megtartani  Hazára minden embernek szükség...  Egy hatékony szolga  A televizió nem a kultúrát kép...  Szép estét kedves látogatóimna...  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar...  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  A jó emberek mindig szépek mar...  Nagyon különös  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Idő  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam  képre írva  Adakozás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  Alázat  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Alázat  Esti kép  Esti kép  Szép estét kedves látogatóimna...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Akarat  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Szabolcska Mihály – Ákác...  Kerüld el az evangélium örömén...  Paul David Tripp Április 20 
Bejegyzés Címkék
kvóta ellen, komplett várost, régi mondás, sátortábor ellen, jelenlegi helyzet, bevándorlók téli, leendő sátorváros, eszement tervről, rendkívüli testületi, elmúlt héten, konkrét adatok, testület támogatni, szentgotthárdi emberek, polgármester által, jövőt illetően, párizsi tragédia, menedékkérelmek elbírálása, város lakosainak, sátrak ittléte, városunkba látogató, legtöbb vállalkozó, első hetekben, ilyen létesítmény, bezárt szállodának, tábor megépül, teljesen tönkre, jogos kérdés, tábor tervét, siker esetére, többi kitüntetett, mindenesetre teljesen, város vezetéséhez, város lakóinak, parádsasvári üveggyár, legkisebb fuvallatnak, hajdan világszínvonalú, egész ország, lebutított oktatásnak, lerablók kezében, mindenkori kormányok, idetelepülő multinacionális, konténervárossal, szentgotthárdnak, közvilágítással, szentgotthárdon, szentgotthárdra, kiszolgáltatott, világszínvonalú, idegenforgalmát, megdöbbenésének, mezőgazdaságunk, csokoládégyárak, elgondolkodtató, szentgotthárdot, multinacionális, magyarországnak, felrobbantották, menedékkérelmek, kiszolgáltatva, meggyőződésünk, kegyelemdöfést, elszállásolása, tiltakozásának, szentgotthárdi, ampullagyártás, keresztülvinni, munkanélkülivé, szolgalelkűség, szeptemberben, szentgotthárd, partnerséggel, nagykanizsaié, polgármestere, aggályainknak, képviseletére, visszaküldése, termelhessünk, privatizáltak, bevándorlókat, kényszeríteni, visszaesésről, információnak, országgyűlési, önkormányzati, bérrabszolgák, konténerekből, közmunkásokat, polgármestert, tájékoztatta, mindenesetre, polgármester, mindösszesen, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3065
  • e Hét: 17295
  • e Hónap: 28406
  • e Év: 181902
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.